Bratislavskú ZOO včera evakuovali, návštevníkov ohrozil leopard

NETKY.SK • 16 Júl 2019, 6:25 • 2 min
Bratislavskú ZOO včera evakuovali, návštevníkov ohrozil leopard

BRATISLAVA - Bratislavskú ZOO museli včera v poobedných hodinách evakuovať, mladý leopard sa zakliesnil vo výbehu.

slovakia

left justify in out

V bratislavskej ZOO bolo včera „veselo“. Tí, ktorí ju poobede navštívili, museli predčasne odísť. Pre nečakanú evakuáciu sa rozhodlo vedenie po tom, ako zo svojho výbehu „ušiel“ mladý leopard. Pred vstupom do areálu teda visela tabuľa, že ZOO je z technických príčin zatvorená. Na situáciu upozornil denník SME.

 

img

 

Zmätky spôsobilo ročné mláďa leoparda cejlónskeho, ktoré sa ošetrovateľom stratilo z dohľadu. Napokon zistili, že sa zakliesnilo medzi výbehom a stromom. Z tohto dôvodu sa pracovníci rozhodli preventívne ZOO uzavrieť tak, ako to prikazuje smernica.

 

Pre rozruch, ktorý na mieste vládol do ZOO dorazila aj polícia, no po prešetrení situácie areál opustila, nakoľko ich pomoc potrebná nebola. Zviera napokon nemuseli ani uspať, zo stromu dokázalo zliezť samé a momentálne sa už nachádza pri svojej matke.

 

img

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona