LM: Bayern deklasoval Barcelonu, Ronaldo nezachránil United

NETKY.SK • 15 September 2021, 10:51 • 2 min
LM: Bayern deklasoval Barcelonu, Ronaldo nezachránil United

BARCELONA – Prvé zápasy Ligy majstrov sú úspešne za nami. Domáca Barcelona nestačila na nemecký stroj Bayern Mníchov. United prekvapivo prehrali s premožiteľom Slovana Bratislava.

slovakia

left justify in out

Lewandowski utíšil Nou Camp

Pred zápasom si hráči Barcelony určite brúsili zuby na revanš, po potupnej prehre 8:2 si na domácom štadióne Nou Camp chceli napraviť renomé. To sa im nepodarilo a Bayern im udelil ďalšiu potupnú prehru 0:3.

 

Barcelona si počas celého zápasu nevytvorila poriadnu šancu a pre fanúšikov domácich to zrejme nebol najpríjemnejší zápas na sledovanie. Domáci brankár Ter Stegen dokonca vychytal dve sľubné šance Leeroya Saného, ale s výsledkom nedokázal takmer nič spraviť.

 

Otvárací gól prišiel tesne po polhodine hry, keď sa k strele napriahol Muller. Jeho strela bola nešťastne zblokovaná, pomýlila domáceho brankára a zamierila do siete. 

 

Druhý gól pridal kto iný než Robert Lewandowski, ktorý najlepšie zareagoval na odrazenú loptu v šestnástke. Lewandowski sa v poslednej štvrťhodine hry dostal ešte do jednej šance a tú bez problémov premenil. Bayern tak začal tohtoročnú kampaň suverénnym víťazstvom a určite bude útočiť na zisk ušatej trofeje. 

 

 

United nestačili na YB Bern, Chelsea zdolala Zenit

Manchester zavítal na náročnú umelú trávu do Bernu. Červení diabli sa dostali do vedenia, keď sa v úvodnej štvrťhodine presadil Cristiano Ronaldo. Prvý problém pre favorita prišiel v 35. minúte, po tvrdom zákroku Wan-Bissaky museli dohrávať v oslabení. 

 

Tento moment bol rozhodujúcim okamihom zápasu, po vylúčení sa hostia sústredili na udržanie výsledku a Young Boys mohli počas celého zápasu dobývať bránu De Geu

 

Druhý polčas priniesol vysnívané dva góly pre domácich, najprv sa v 66. minúte presadil Ngamaleu. V závere zápasu strelil víťazný gól Siebatcheu a prekvapenie bolo na svete. 

 

 

Chelsea hostila na domácom Stamford Bridge ruský Zenit Petrohrad. Tento duel nepatril medzi najzáživnejšie zápasy tohto kola, ale nakoniec si obhajca ušatej trofeje dokázal so Zenitom poradiť. O jediný gól zápasu sa po asistencii kapitána Azpillicuetu postaral hviezdny Romelu Lukaku. Pre Belgičana to bol štvrtý gól vo štvrtom zápase. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies