Serie A: Inter preskočil AC a stal sa novým lídrom Serie A, Zlatan akrobatickým spôsobom zachránil remízu Rossoneri

NETKY.SK • 13 December 2021, 10:20 • 2 min
Serie A: Inter preskočil AC a stal sa novým lídrom Serie A, Zlatan akrobatickým spôsobom zachránil remízu Rossoneri

MILÁNO – Obhajca titulu Inter Miláno sa po prvýkrát v tohtoročnej sezóne predral na čelo tabuľky. Milánske AC iba remizovalo na pôde Udinese, o vyrovnávajúci gól sa nožničkami postaral Zlatan Ibrahimovič.

slovakia

left justify in out

Calhanoglu a jeho Inter v top forme!

Inter vedie šnúru piatich výhier v rade a momentálne je jednozačne najlepším tímom v Taliansku. Enormne sa darí ofenzívnemu záložníkovi Interu Hakanovi Calhanogluovi, ktorý vyhral ocenenie hráča mesiaca za november a v zápase proti Cagliari sa znova trafil parádne.

 

Inter sa prvýkrát presadil v 29. minúte, keď na Hakanov center najlepšie zareagoval Lautaro Martínez a hlavičkou otvoril skóre. V závere prvého polčasu mal Martínez šancu zvýšiť skóre na 2:0, no jeho penaltu výborne zneškodnil Cragno.

 

Druhý polčas bol v podaní Interu poriadna kanonáda, najprv sa po šikovnej práci Barellu presadil z voleja Alexis Sanchéz. O pár minút neskôr sa adeptom na gól mesiaca presadil práve Calhanoglu, ktorý spoza šestnástky vymietol šibenicu a zvýšil na 3:0. Záverečný gól zápasu po šikovnom spracovaní lopty pridal svojím druhým gólom v zápase Martínez. Inter sa vďaka zaváhaniu Neapolu a Milánskeho AC dostal na čelo tabuľky a ak si formu udržia, tak na čele tabuľky aj na niekoľko týždňov určite ostanú.

 

 

Zlatan nožničkami zachraňoval aspoň jeden bodík

AC sa po neúspešnom zápase LM s Liverpoolom môže sústrediť už iba na domácu ligu. Zverenci Stefana Pioliho cestovali na pôdu Udinese, kde sa Rossoneri zvyčajne celkom darí. 

Udinese začalo zápas lepšie a po chybe domácich sa pri rozohrávke dostal do samostatného úniku Beto, ktorý na dvakrát prekonal Maignana a otvoril skóre zápasu v prospech domácich.

 

Rossoneri sa počas celého zápasu snažili zápas zvrátiť, no šance Diaza vytúžený gól nepriniesli a hostí musel zachranovať  opäť Zlatan Ibrahimovič. V druhej minúte nadstaveného času sa najlepšie zorientoval v pokutom území a akrobatickými nožničkami dokázal vyrovnať na 1:1. Pre Zlatana to bol 7. gól v tohtoročnej sezóne a Švéd pokračuje vo veľmi dobrej forme. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies