LM: Bale je zdravý a nastúpi proti Bayernu

NETKY.SK • 28 Apríl 2014, 19:57 • 2 min
LM: Bale je zdravý a nastúpi proti Bayernu

MNÍCHOV - Waleský futbalista v službách Realu Madrid Gareth Bale sa dal zdravotne do poriadku a môže nastúpiť na odvetný zápas semifinále Ligy majstrov na ihrisku Bayernu Mníchov. Informovala agentúra Reuters.

slovakia

left justify in out

Bale vynechal víkendový ligový duel proti Osasune pre chrípku, ale "biely balet" vyhral aj bez neho hladko 4:0, keď dva góly strelil Cristiano Ronaldo. Real sa snaží vyhrať Ligu majstrov desiatykrát v histórii klubu a po prvom stretnutí semifinále je bližšie k postupu do finále pretože v Madride vyhral 1:0. 
     

"Cítim sa dobre a trénoval som. Dúfam, že v utorok nastúpim, teším sa na to. Určite podáme maximálny výkon, ale k postupu máme stále ďaleko," povedal Bale. Real musí ubrániť ofenzívne esá Bayernu a keďže doma neinkasoval, môže sa spoliehať na pevnú defenzívu a rýchle kontry, čo je madridský tím mimoriadne nebezpečný. "Máme malú výhodu po prvom zápase, ale očakávam veľmi náročný zápas. Nie sme tak hlúpi, aby sme si mysleli, že sme už postúpili," povedal deň pred duelom dvoch futbalových velikánov tréner Realu Carlo Ancelotti. Informovala agentúra Reuters. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies