Nestarnúci Zlatan zostrelil Bolognu

NETKY.SK • 22 September 2020, 10:06 • 2 min
Nestarnúci Zlatan zostrelil Bolognu

MILÁNO- V úvodnom kole Serie A sa stretlo milánske AC so súperom z Bologne.

slovakia

left justify in out

Kto iný než Zlatan Ibrahimovič

Zápas začalo lepšie Miláno, už v úvodných minútach sa po dobrej práci Davideho Calábriu dostal do prvej šance Zlatan Ibrahimovič ale tesne minul bránku Bologne. Po centri Zlatana sa dostal k odrazenej lopte Ismael Bennacer ale skóre sa nezmenilo. V 35.minúte sa po centri Thea Hernandéza dostal do veľkej šance Zlatan a nekompromisnou hlavičkou otvoril skóre. Miláno dominovalo celý prvý polčas ale nedokázalo navýšiť skóre.

V druhom polčase sa nič nezmenilo, Miláno kontrolovalo hru a po faule na Bennacera rozhodca nariadil pokutový kop, loptu si postavil švédsky lev a brankárovi Bologne neda žiadnu šancu. Zlatan mohol pridať tretí gól, po prihrávke od Hakana Calhanogluho sa dostal do obrovskej šance, obišiel brankára Bologne ale nedokázal zasunúť loptu za chrbát Skorupského. Miláno si pripísalo prvé 3 body v sezóne a Zlatan opäť dokázal, že vek je len číslo. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa AC Milan (@acmilan),

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Oliver Peth
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies