Liverpool má situáciu okolo Luisa Suáreza pod kontrolou

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 08:10 • 2 min
Liverpool má situáciu okolo Luisa Suáreza pod kontrolou

LIVERPOOL - Tréner futbalistov FC Liverpool Brendan Rodgers vyhlásil, že tomuto anglickému klubu sa nevymkol z rúk dohľad nad Luisom Suárezom. Dodal, že prípadný predaj Uruguajčana je záležitosťou rozhodnutia funkcionárov z Anfield Road.

slovakia

left justify in out

"Je to jednoduché, situáciu máme pod úplnou kontrolou," skonštatoval Rodgers na margo najlepšieho zakončovateľa "The Reds" z uplynulej sezóny Suáreza (23 gólov v najvyššej dlhodobej súťaži) a dodal: "Vždy budem počúvať hráčov. Správam sa k nim ústretovo a zaujíma ma ich uhol pohľadu, ale najsilnejšie slovo má klub. V tomto prípade disponujeme hráčom, ktorého nehodláme stratiť. Je veľmi dôležitou súčasťou našej dlhodobej koncepcie." 

Suárez prišiel do Liverpoolu v januári 2011 z Ajaxu Amsterdam za odstupné 22,8 milióna libier, podpísal zmluvu na 5,5 roka. Momentálne je s reprezentáciou na Pohári konfederácií v Brazílii. Na sklonku sezóny dostal 10-zápasový dištanc za uhryznutie Branislava Ivanoviča z Chelsea počas zápasu. V ostatnom čase sa pre médiá zo svojej rodnej krajiny opakovane vyjadril, že túži po angažmáne v Španielsku. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies