Lipták má dôveru výkonného výboru,Moška s ním bude rokovať o novej zmluve

NETKY.SK • 20 Jún 2014, 18:40 • 2 min
Lipták má dôveru výkonného výboru,Moška s ním bude rokovať o novej zmluve

BRATISLAVA - Generálny sekretár Slovenského tenisového zväzu Igor Moška bude rokovať s fedupovým kapitánom Matejom Liptákom o novej zmluve na rok 2015.

slovakia

left justify in out

Slovenky nastúpia 7.-8. februára v 1. kole II. svetovej skupiny v Holandsku.     
     

"Vystúpenie fedcupového tímu v roku 2014, vzhľadom na vypadnutie zo svetovej skupiny, hodnotí výkonný výbor STZ ako neúspech. Napriek tomu VV STZ vníma kapitána tímu Mateja Liptáka ako odborníka, ktorý môže prispieť k skorému návratu Slovenska do elitnej skupiny Fed Cupu. Preto poveruje generálneho sekretára Igora Mošku rokovaním s Matejom Liptákom o podmienkach novej zmluvy na rok 2015,“ uvádza sa v komuniké výkonného výboru STZ.
     

Po aprílovej prehre 1:3 v Kanade v baráži o účasť vo svetovej skupine sa na adresu Liptáka zniesla vlna kritiky. Vedenie STZ mu vyčítalo, že súhlasil s tým. aby jeho zverenka a slovenská jednotka Dominika Cibulková v čase konania zápasu štartovala na turnaji WTA v Kuala Lumpur. V Kanade neboli Liptákovi k dispozícii ani Daniela Hantuchová a Magdaléna Rybáriková.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies