VIDEO Lionel Messi natočil jednu z najdivnejších reklám

NETKY.SK • 29 Január 2015, 12:00 • 2 min
VIDEO Lionel Messi natočil jednu z najdivnejších reklám

BARCELONA – Argentínčan Lionel Messi je bezpochyby jedným z najlepších futbalistov v histórii, avšak stále stojí nohami pevne na zemi a ľuďom okolo seba sa snaží vyhovieť ako len vie. Niekedy to však nemusí skončiť podľa plánov.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťsedemročný hviezdny útočník Barcelony natočil jednu z najdivnejších reklám, aké sme doteraz videli. Možno to bolo práve tým, že je vždy ochotný pomôcť a nemá hviezdne maniere.

 

Keď sa objavil na poslednom natáčaní, tak ten rozhovor medzi ním a ľuďmi od reklamy mohol prebiehať aj nejako takto: "Lionel, chceme to natočiť takto, aby si robil takúto vec. Možno to bude trošku divné, ale ty to dáš." Messiho odpoveď: "Jasné, žiadny problém. Len mi povedzte čo mám urobiť a ja to spravím."

Pri takomto ochotnom prístupe sa však môže stať, že sa ocitnete v situáciách, ktoré sa asi líšia od očakávaní a výsledok je minimálne divný. Môžete napríklad skončiť s hlavnou v divnom priehľadnom boxe.

 

Takto asi skončilo aj Messiho natáčanie pre spoločnosť Gillette. Zrejme si myslel, že sa objaví na natáčaní, oholí sa, usmeje sa a poberie sa domov s tučným šekom vo vrecku.

Realita však bola taká, že skončil s hlavou v divnom boxe s rôznym počasím. Najprv ho vystavili extrémnemu teplu, potom prišla vlhká para, dážď, vietor, chlad, sneh či cvakanie fotoaparátov. Aby toho nebolo málo, tak nakoniec ho do tváre udrie ešte kus nejakej trávy.

Nevieme, či Gillette chcelo natočiť presne niečo takéto, ale nám príde táto reklama minimálne divná.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies