Lietava odchádza z Olomouca do Bohemians 1905

NETKY.SK • 3 Január 2014, 15:45 • 2 min
Lietava odchádza z Olomouca do Bohemians 1905

PRAHA - Slovenský futbalista Ivan Lietava zmenil v českej Gambrinus lige dres, keď sa v piatok dohodol na ukončení spolupráce v Sigme Olomouc a prestúpil do tímu Bohemians 1905.

slovakia

left justify in out

Tridsaťročný útočník sa stal prvou zimnou posilou po jeseni posledného tímu tabuľky. "Hľadali sme zakončovateľa a veríme, že Ivan tieto predpoklady má," uviedol na oficiálnom webe "klokanov" tréner Jozef Weber. Rokovania o prestupe Lietavu do mužstva z hlavného mesta prebiehali už dlhšie, nakoniec sa po splnení všetkých požiadaviek dohodol slovenský kanonier vo Vršoviciach na 1,5-ročnej zmluve s následnou opciou. "Zo strany Bohemians išlo o rýchle a korektné rokovanie. Keď mi zavolal tréner Weber, dohodli sme sa a ja som sa rozhodol prísť sem," dodal k zmene dresu Lietava, ktorý sa stal v sezóne 2011/2012 v drese Dukly Praha jedným z najlepších strelcov súťaže s 11 gólmi. V minulosti pôsobil Lietava na Slovensku v Trenčíne, Banskej Bystrici, Žiline a Spartaku Trnava, do ktorého sa na začiatku ročníka 2012/2013 aj vrátil. Po pol roku však odišiel do Olomouca, kde si v jesennej časti sezóny pripísal do štatistík v 11 dueloch dva presné zásahy. V zahraničí vyskúšal angažmány v tureckých kluboch Denizlispor a Konyaspor, pol roka hral aj v ukrajinskom mužstve Vorskla Poltava.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies