Leverkusen po príučke od Manchestru ukázal charakter

NETKY.SK • 1 December 2013, 14:38 • 2 min
Leverkusen po príučke od Manchestru ukázal charakter

BERLÍN - Kouč nemeckého futbalového klubu Bayer Leverkusen Sami Hyypiä je rád, že sa mužstvo pozviechalo po debakli 0:5 od Manchestru United.

slovakia

left justify in out

Fínskeho trénera nemeckého futbalového klubu Bayer 04 Leverkusen Samiho Hyypiäho potešil návrat pozitívnej atmosféry do kabíny po sobotňajšom ligovom triumfe 3:0 doma nad 1. FC Norimberg, o ktorý sa dvoma gólmi pričinil kórejský ofenzívny hráč Son Heung-Min a jeden presný zásah pridal kanonier Stefan Kiessling. Leverkusen v stredu utrpel v Lige majstrov na domácej pôde hanebný výprask 0:5 s anglickým Manchestrom United. Táto prehra bola jeho vôbec najvyššou pred vlastným publikom v európskych súťažiach.

"Chvíľu nám trvalo, kým sme sa dostali k našej hre a získali späť sebavedomie. Dosiahli sme dôležité víťazstvo. Nebolo jednoduché sa pripraviť na ligový duel po súboji s Manchestrom. Po trpkom sklamaní sme však ukázali charakter," nechal sa počuť bývalý hráč anglického Liverpoolu Hyypiä. 

Jeho zverenci sú v tabuľke I. bundesligy druhí, za suverénnym Bayernom Mníchov zaostávajú o štyri body. 
Sobotňajšie víťazstvo určite potešilo aj športového riaditeľa Leverkusenu Rudiho Völlera, ktorý si ho nemochol vychutnať priamo na štadióne, keďže ho hospitalizovali v nemocnici pre problémy s obličkovými kameňmi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies