Lev Praha opustia ďalší traja legionári

NETKY.SK • 10 Apríl 2013, 13:43 • 2 min
Lev Praha opustia ďalší traja legionári

PRAHA - Český hokejový klub HC Lev Praha v plánoch do novej sezóny už nepočíta so službami ďalších troch legionárov.

slovakia

left justify in out

Po Slovákoch Marcelovi Hossovi, Ľubošovi Bartečkovi a Tomášovi Surovom sa v zostave účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy neobjavia ani fínsky obranca Sami Lepistö a lotyšskí útočníci Martinš Cipulis a Alexanders Niživijs. Manažment HC Lev o tom informoval prostredníctvom tlačovej správy.

Lepistö prišiel do Prahy začiatkom roka 2013 z Lokomotivu Jaroslavľ. Po jedenástich zápasoch základnej časti, v ktorých zaznamenal päť asistencií, si zahral s nováčikom nadnárodnej súťaže aj v play-off. Po sérii s CSKA Moskva (0:4 na zápasy) sa jeho pôsobenie v mužstve skončilo a v súčasnosti sa predpokladá jeho návrat do NHL.

Cipulis stihol od začiatku decembra nastúpiť na 16 stretnutí s bilanciou 3 góly a 3 asistencie. Na konci základnej časti bolo jeho miesto vo štvrtej formácii, v play-off sa bodovo nepresadil. Niživijs pre zranenie nestihol odohrať veľa zápasov za HC Lev. V celkovo desiatich stretnutiach strelil jeden gól.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies