Letisko v Bratislave otvorilo letnú sezónu: Pribudli nové priame lety

NETKY.SK • 8 Jún 2019, 08:41 • 2 min
Letisko v Bratislave otvorilo letnú sezónu: Pribudli nové priame lety

BRATISLAVA - Cestujúci z Bratislavy môžu od soboty využiť priame lety do Larnaky na Cypre.

slovakia

left justify in out

Ako informovala hovorkyňa Letiska M. R. Štefánika Veronika Ševčíková, pravidelné lety budú s frekvenciou dvakrát týždenne. Bratislavské letisko zároveň v sobotu symbolicky otvorilo letnú leteckú dovolenkovú sezónu.

 

Nový dopravca na bratislavskom letisku Cyprus Airways bude hlavné mesto SR spájať s prístavným mestom na juhovýchode Cypru vždy v utorky a soboty až do konca letnej dovolenkovej sezóny, teda do 24. septembra.

 

Prvý prílet lietadla nového pravidelného dopravcu v sobotu privítala na bratislavskom letisku vodná brána vytvorená z hasičských áut. Prví cestujúci novej linky do Larnaky zároveň dostali na pamiatku tematické medaily a ponúknuť sa mohli aj tortou v tvare ostrova Cyprus.

 

"Neustále sa snažíme rozširovať našu sieť leteckých spojení a preto veríme, že táto destinácia sa stane medzi slovenskými cestujúcimi populárna, čím zároveň prispeje i k rozvoju turizmu na Cypre," poznamenala marketingová manažérka spoločnosti Cyprus Airways Kiki Haida.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katka Štefunková
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies