Členok Stocha už takmer nebolí: "Chcem hrať v oboch zápasoch"

NETKY.SK • 5 Október 2010, 07:45 • 2 min
Členok Stocha už takmer nebolí: "Chcem hrať v oboch zápasoch"

Členok Stocha už takmer nebolí: "Chcem hrať v oboch zápasoch"

slovakia

left justify in out

img

S optimistickou prognózou sa pred zástupcami médií prezentoval na pondelňajšom zraze slovenskej futbalovej reprezentácie ofenzívny stredopoliar Miroslav Stoch z tureckého Fenerbahce Istanbul. Ten si na tréningu pred ligovým zápasom s Genclebirligi zranil členok, no podľa vlastných slov to nie je až také "horúce" a v piatkovom zápase kvalifikácie EURO 2012 v arménskom Jerevane je pripravený nastúpiť.
Ligový zápas vynechal a hneď po ňom pricestoval na Slovensko, aby bol k dispozícii trénerovi SR Vladimírovi Weissovi na dvojzápas v Arménsku (8. októbra) a o ďalšie štyri dni v Žiline proti jednému z favoritov B-skupiny z Írska. "Je to oveľa lepšie, už ma to takmer vôbec nebolí, len pri niektorých pohyboch. Dúfam, že čoskoro sa zapojím do tréningu a v piatok budem pripravený na zápas," povedal Stoch, ktorého vo Fenerbahce neodhovárali od reprezentačných povinností: "V klube to nechali na mňa, aby som sa rozhodol sám, že či sa cítim ísť na zraz. Samozrejme, ja som sa rozhodol ísť, lebo si myslím, že to nie je nič vážne."
Podľa bývalého hráča londýnskej Chelsea či holandského Twente Enschede bude zápas v Arménsku mimoriadne dôležitý z hľadiska postupových kalkulácií. Slováci majú šancu nadviazať na skvelý vstup do bojov o kontinentálny šampionát v Poľsku a na Ukrajine, keď doma zdolali Macedónsko 1:0 gólom Filipa Hološka v poslednej minúte a následne v Moskve zaskočili favorizovaných Rusov presným zásahom práve nitrianskeho odchovanca Stocha (1:0). "Arménov majú tréneri dobre zmapovaných. Určite nás na nich dobre pripravia. Bude to ťažké a veľmi dôležité, lebo v takýchto zápasoch sa môže skupina zlomiť, možno v náš prospech."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies