Lekár odporúča Cristianovi Ronaldovi odstúpiť z turnaja

NETKY.SK • 19 Jún 2014, 11:37 • 2 min
Lekár odporúča Cristianovi Ronaldovi odstúpiť z turnaja

RIO DE JANEIRO - Kapitán portugalskej futbalovej reprezentácie Cristiano Ronaldo má opäť zdravotné problémy. Útočník Realu Madrid musel o hodinu skôr opustiť stredajšiu tréningovú jednotku počas XX. majstrovstiev sveta v Brazílii. Úradujúci najlepší futbalista planéty strávil záverečných 60 minút tréningu s ľadovým obkladom na ľavom kolene.

slovakia

left justify in out

Ako je známe, 29-ročného rodáka z Funchalu už pred šampionátom trápili problémy s ľavým kolenom a tiež stehenným svalom. Otázna bola aj jeho účasť v pondelkovom úvodnom vystúpení proti Nemecku (0:4), v ktorom Ronaldo napokon odohral celých 90 minút. 

 

Známy lekár José Carlos Noronha údajne pred MS hráčovi odporučil, aby sa na šampionáte nezúčastnil a aspoň dva mesiace si od futbalu oddýchol. Hra so zraneným kolenom by totiž mohla ohroziť jeho ďalšiu kariéru. Podľa Noronhu by v najhoršom prípade mohlo prísť k nenapraviteľnému roztrhnutiu väzov v kolene. "Povedal som mu: Nechajte svoje kolená oddýchnuť, pretože vaša budúcnosť môže byť v nebezpečenstve," cituje Noronhu portál nbcsports.com. Ronaldo chirurgovi údajne odpovedal slovami, že jedine on urobí rozhodnutie, či bude hrať. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies