Leicester získal Ghančana Amarteya z FC Kodaň

NETKY.SK • 18 Január 2016, 15:39 • 2 min
Leicester získal Ghančana Amarteya z FC Kodaň

LEICESTER - Prekvapenie tejto sezóny najvyššej anglickej futbalovej súťaže Leicester City získal v januárovom prestupovom období posilu, z FC Kodaň prichádza ghanský reprezentant Daniel Amartey.

slovakia

left justify in out

Výkonný riaditeľ Kodančanov Anders Horsholt nešpecifikoval prestupovú sumu, ale údajne išlo o ponuku, ktorá sa nedala odmietnuť. "Boli sme veľmi radi, že sme v tíme mali Daniela, ale je to súčasť našej stratégie pomáhať hráčom v rozvoji na úroveň, na ktorej sa stanú tak atraktívnymi, že kluby z kvalitnejších súťaží sú schopné za nich zaplatiť veľké peniaze," povedal Horsholt v stanovisku.


Dvadsaťjedenročný stredopoliar prišiel do dánskeho klubu v roku 2014 zo švédskeho Djurgaardenu, kouč FC Kodaň Stale Solbakken mu poďakoval za prínos tímu, v čom bol zahrnutý aj vlaňajší triumf v národnom pohári. "Od prvého dňa bol Daniel pre nás kľúčovým hráčom. Zlepšil sa dramaticky a rýchlejšie, ako ktokoľvek mohol očakávať. Je pre neho splnením sna zahrať si v Premier League za klub, ktorý ho sledoval dlhšiu dobu. Prajeme Danielovi všetko dobré, sme si istí, že bude mať skvelú kariéru," uviedol Solbakken.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies