Laurence Fishburne si zahrá aj v tretej sérii Hannibala

NETKY.SK • 16 September 2014, 10:40 • 2 min
Laurence Fishburne si zahrá aj v tretej sérii Hannibala

LOS ANGELES - Americký herec a filmár Laurence Fishburne prezradil, že sa predstaví aj v pripravovanej tretej sezóne seriálu Hannibal (2013).

slovakia

left justify in out

Päťdesiattriročný rodák z Augusty v Georgii stvárňuje v seriáli špeciálneho agenta FBI Jacka Crawforda, ktorý je však na konci druhej série vážne zranený a nie je isté, či prežije. "Jack je späť," odpovedal Fishburne na otázku redaktora magazínu Deadline, ktorý sa ho pýtal, či sa objaví aj v novej sezóne.

 

V najnovšom spracovaní príbehov z pera Thomasa Harrisa spolupracuje kanibal a sériový vrah Hannibal Lecter (Mads Mikkelsen) ako uznávaný psychiater priamo s FBI. Jeho úlohou je pomáhať špeciálnemu agentovi Willovi Grahamovi (Hugh Dancy), ktorý sa dokáže vcítiť do myslí sériových vrahov a následne intuitívne rekonštruovať ich zvrátené myšlienky a postupy. Táto schopnosť ho však fyzicky a najmä psychicky vyčerpáva, preto sa jeho šéf Jack Crawford rozhodne najať uznávaného psychiatra, ktorý sa má starať o Willovo psychické zdravie. Doktor Lecter však vie o duševných pochodoch zločincov viac, ako ktokoľvek tuší. V ďalších úlohách sa predstavili napríklad Caroline Dhavernas, Gillian Anderson, Scott Thompson, Aaron Abrams, Hettienne Park, Eddie Izzard, Michael Pitt, Cynthia Nixon a ďalší. Tretiu sériu Hannibala by mali začať vysielať na budúci rok. 

 

Laurence Fishburne je známy najmä ako Morpheus z trilógie Matrix (1999), Matrix Reloaded (2003) a Matrix Revolutions (2003). Na konte má nomináciu na Oscara z roku 1994 za stvárnenie Ikea Turnera v hudobnej životopisnej snímke Tina (1993). Okrem toho si zahral napríklad vo filmoch Tajomná rieka (2003), Kiss Kiss Bang Bang (2005), Atentát v Ambassadore (206), 21: Oko berie (2008), Predátori (2010) alebo Muž z ocele (2013). V rokoch 2008 až 2011 hral doktora Raymonda Langstona v seriáli C.S.I.: Kriminálka Las Vegas (2000). 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies