Boxer Miller sa ospravedlnil za svoj dopingový exces

NETKY.SK • 20 Apríl 2019, 10:20 • 2 min
Boxer Miller sa ospravedlnil za svoj dopingový exces

NEW YORK - Americký profesionálny boxer Jarrell Miller sa ospravedlnil za svoj dopingový exces. Tridsaťročnému pästiarovi našli 20. marca vo vzorke zakázanú látku GW1516 zvyšujúcu vytrvalosť, následne mu Športová komisia štátu New York (NYSAC) odmietla udeliť boxerskú licenciu pred zápasom o opasky WBA, IBF a WBO s Britom Anthonym Joshuom.

slovakia

left justify in out

"Premrhal som obrovskú príležitosť a veľmi ma to mrzí. Zranil som seba, mojich priateľov, rodinu a fanúšikov. Chcem to však dať do poriadku a poučiť sa," citovala BBC Millera, pre ktorého to bol už druhý dopingový nález v kariére. V roku 2014 bol pozitívny na metylhexaneamín, vtedy dostal dištanc na deväť mesiacov.

 

obrazok

 

Zápas s Joshuom sa mal konať 1. júna v newyorskej Madison Square Garden, jeho promotér Eddie Hearn oznámil, že duel s Millerom je vylúčený a meno náhradného súpera zverejnia na budúci týždeň.

 

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jana Hupková

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona