Polícia je na stope objasnenia vraždy mladého rapera! Po dlhých mesiacoch tápaniach, sa objavili nové dôkazy

NETKY.SK • 3 November 2020, 18:15 • 2 min
Polícia je na stope objasnenia vraždy mladého rapera! Po dlhých mesiacoch tápaniach, sa objavili nové dôkazy

LOS ANGELES – Americká polícia zatkla päť podozrivých osôb z vraždy mladého rapera Pop Smoke.

slovakia

left justify in out

Informoval o tom portál newsbreak.com. Mladého umelca pritom polícia našla mŕtveho v jeho dome, kde mal zriadenú aj požičovňu áut, vo februári tohto roka v prominentnej lokalite Hollywood Hills. Po dlhých mesiacoch losangelská polícia v súvislosti s raperovou vraždou zadržala troch mužov a dvoch maloletých tínedžerov. Ako uviedla LAPD dvaja mladý muži sú momentálne obvinení zo závažného trestného činu vraždyjeden z pokusu vraždy. Súd stanovil ich kauciu na jeden milión amerických dolárov.

 

Za vraždou stojí gang z LA

Podľa polície bol do raperovej vraždy zapojení pouličný gang z Los Angeles, ktorý má pravdepodobne prsty aj v ďalšej zatiaľ nevyriešenej vražde iba 18 ročnej Kamryn Stone. Jej bezvládne telo sa našlo na parkovisku v kalifornskej Pasadene.

 

"V súčasnosti vyšetrovatelia policajného oddelenia v Pasadene pokračujú v pátraní, pričom nezverejňujú žiadne ďalšie podrobnosti o vražde Kamryn Stone," uvádza sa v tlačovej správe LAPD.

 

img

 

Miestny policajný kapitán Jonathan Tippet, nedávno pre agentúru Associated Press uviedol, že v prípade zavraždeného Pop Smokea mohlo ísť aj o lúpežné prepadnutie.

 

 

Adresa zverejnená na sociálnych sieťach

Raperova požičovňa sa pritom nachádzala na rovnakom mieste ako jeho prenajatý dom. Tippet zároveň zdôraznil, že svojou adresou sa raper netajil a bežne ju uverejňoval na sociálnych sieťach. Zlodeji tak pravdepodobne túto možnosť využili a zamierili si to priamo k nemu domov.

 

img

 

"Veríme, že išlo o lúpež," informoval policajný kapitán. Dodal, že spočiatku nemali žiadne dôkazy, ktoré by túto teóriu potvrdzovali. Avšak s odstupom času sa postupne začali vynárať nové dôkazy o tom, že išlo o nevydarenú lúpež, ktorá sa stala osudnou mladému raparovi. Tiež vylúčil, že by s vraždou mali niečo spoločné, ľudia pracujúci v požičovni.

 

Pop Smoke zomrel 19. februára v dome v Hollywood Hills, ktorý vlastní hviezda Real Housewives z Beverly Hills Teddi Mellencamp Arroyave a jej manžel Edwin Arroyave.

 

 

Úrady v čase tragédie verejnosť informovali, že k vražde došlo pravdepodobne o pol piatej ráno, kedy susedia započuli streľbu. Podľa výpovede svedkov mala do jeho domu vojsť skupina maskovaných mužov. Po prevoze do nemocnice tento mladý umelec podľahol svojich zraneniam.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies