Löw avizuje ofenzívne divadlo v podaní Nemcov

NETKY.SK • 9 Jún 2014, 19:03 • 2 min
Löw avizuje ofenzívne divadlo v podaní Nemcov

RIO DE JANEIRO - Tréner nemeckej futbalovej reprezentácie Joachim Löw prisľúbil, že na nadchádzajúcich majstrovstvách sveta v Brazílii sa bude držať typického ofenzívneho štýlu, ktorý jeho družina preferuje už niekoľko rokov.

slovakia

left justify in out

Löw bude viesť "Nationalelf" na štvrtom vrcholnom podujatí, pričom si od roku 2006 vybudoval povesť skvelého producenta kreatívnych, mladých futbalistov, ktorí oslňujú ofenzívnym štýlom. Druhé miesto z MS 2002 a tretie z rokov 2006 a 2010 pasujú Nemcov medzi hlavných ašpirantov na prvenstvo aj v Brazílii.

 

Päťdesiatštyriročný kormidelník sa zaviazal pokračovať v útočnej tradícii na úkor defenzívnej taktiky. "Analyzovali sme všetky naše zápasy z posledných dvoch rokov naozaj dopodrobna," cituje Löwa oficiálna internetová stránka Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA). "Strácali sme rýchlosť v prechodovej fáze. Zameriame sa na vylepšenie tohto aspektu našej hry. Pritom však nemusíme meniť náš štýl, pretože našej filozofii na 100 percent veríme," poznamenal rodák zo Schönau doplniac, že aj noví členovia národného mužstva sú pripravení prijať jeho filozofiu. "Tím musí byť schopný meniť taktiku viac než kedykoľvek predtým. Hrať jeden systém nestačí," uzavrel kouč veľkých favoritov na zisk trofeje na MS 2014. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies