Kyrgios môže hrať ďalej, za stredu v Šanghaji ho nepotrestali

NETKY.SK • 15 Október 2015, 11:29 • 2 min
Kyrgios môže hrať ďalej, za stredu v Šanghaji ho nepotrestali

ŠANGHAJ - Austrálsky tenista Nick Kyrgios nedostal od Asociácie tenisových profesionálov (ATP) finančnú sankciu za nešportové správanie počas stredajšieho zápasu s Japoncom Kei Nišikorim v 2. kole dvojhry na turnaji ATP World Tour Masters 1000 Rolex na tvrdom povrchu v čínskom Šanghaji (6:1, 4:6, 4:6).

slovakia

left justify in out

Znamená to, že pokuta 25 000 USD ani dištanc na 28 dní neboli aktivované, podmienka trvá. Informáciu priniesol napríklad web Fox Sports News. Dvadsaťročný 32. muž renkingu Kyrgios je pod hrozbou do 24. februára 2016. V predmetnom období nesmie nazbierať pokuty v sumárnej výške 5000 USD či viac, zatiaľ má v registri 1500 USD za pondelňajšie extempore tiež v Šanghaji. Mladík pyká za augustové verejné urážlivé komentáre na adresu Švajčiara Stana Wawrinku v kanadskom Montreale.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies