Kvôli prietrži mračien bolo v Trnave nasadených 124 hasičov

NETKY.SK • 2 August 2014, 10:57 • 2 min
Kvôli prietrži mračien bolo v Trnave nasadených 124 hasičov

TRNAVA – Prietrž mračien v piatok 1. augusta v podvečer si v Trnavskom kraji vyžiadala nasadenie 124 príslušníkov hasičského zboru a 55 kusov hasičskej techniky. Najviac boli zasiahnuté okresy Piešťany a Trnava.

slovakia

left justify in out

Podľa informácií Martina Krajčoviča z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru SR v Trnave od 17. hodiny do neskorých večerných hodín zasahovali hasiči z Trnavy v 17 prípadoch, z Galanty a Serede mali spolu sedem výjazdov a z hasičských staníc v Piešťanoch a Hlohovci spolu 22 výjazdov. "Išlo o 40 prípadov odčerpávania vody zo zatopených priestorov, päť odstraňovaní spadnutých stromov a konárov a jedno hasenie elektrického vedenia po zasiahnutí bleskom," uviedol Krajčovič. Do výpočtu patril spadnutý strom medzi autá na parkovisku na Kapitulskej ulici v Trnave, ďalší, ktorý v Drahovciach zatarasil vchod do domu, viaceré vytopené pivnice v Seredi, Piešťanoch, Trnave a na ďalších miestach. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies