Kvitová má nového kondičného trénera Nemca Stobera

NETKY.SK • 11 November 2014, 11:44 • 2 min
Kvitová má nového kondičného trénera Nemca Stobera

PRAHA - Česká tenistka Petra Kvitová má nového kondičného trénera. Dvojnásobná wimbledonská šampiónka angažovala uznávaného Nemca Alexa Stobera, ktorý naposledy spolupracoval s víťazkou Australian Open Číňankou Na Li. V minulosti prešli jeho procedúrami aj americké legendy Pete Sampras a Andre Agassi, či Nemec Tommy Haas.

slovakia

left justify in out

"Alex mal viacero ponúk, som rada, že si vybral práve mňa. Vo svojom odbore je kapacita a pre mňa je veľmi dôležité, že sme si sadli aj ľudsky," povedala pre server idnes.cz Kvitová, ktorá počas uplynulého víkendu prispela v pražskej 02 aréne dvomi bodmi k triumfu Česka nad Nemeckom vo finále Pohára federácie.
      

Stober sa pripojí k dlhoročnému tenisovému trénerovi Davidovi Kotyzovi a psychológovi Michalovi Šafářovi. "Nečakám zázraky, ale verím, že ma Alexove skúsenosti posunú," dodala česká jednotka, ktorá v čase prvého wimbledonského triumfu v roku 2011 spolupracovala so slovenským kondičným trénerom Jozefom Ivankom.
      



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies