Dara Rolins priznala nový vzťah! Chodí so slávnym českým futbalistom

NETKY.SK • 10 December 2021, 19:05 • 2 min
Dara Rolins priznala nový vzťah! Chodí so slávnym českým futbalistom

Nový partner po boku Dary Rolins. Určite ho poznáte.

slovakia

left justify in out

Dara (49) od januára 2018, kedy skončil jej vzťah s Rytmusom (44), sa k ďalšiemu verejne nepriznala. Speváčka až teraz priznala vzťah s bývalým českým futbalistom Pavlom Nedvědom (49), ktorý trvá už takmer pol roka. ,,Áno, je to pravda. Od leta sa prepojili pracovné aj príjemnejšie povinnosti v Taliansku,“ prezradila Dara. Speváčka dokonca dodala, že to so vzťahom myslí vážne. ,,Nejde o románik,“ uviedla.

 

img

 

,,Nehnevajte sa, ale viac sa zverovať nechcem. Sme šťastní, že sa nám podarilo nechať si to tak dlho pre seba a vlastne po prvýkrát v živote prežiť nie najkrajšie začiatky vzťahu len vo dvojici, bez publika a asistencie médií,“ vysvetlila Dara a ďalšie podrobnosti o vzťahu už prezradiť nechcela.

 

Speváčkin partner Pavel Nedvěd je historicky najúspešnejší český futbalista, v Taliansku prezývaný Grande Paolo. V súčasnosti reprezentuje a nosí dres futbalového tímu Juventus FC. Počas svojej futbalovej kariéry získal niekoľko významých ocenení, no teraz je jeho najnovším ocenením mimo futbalu aj vzťah s Darou Rolins.

 

Dare prajeme všetko dobré a nech jej vzťah s úspešným futbalistom vydrží čo najdlhšie.

 

Možno vás zaujme: ROZHOVOR: „Nejem múku, sladké si dám od kamarátky a zmrzlinu kradnem Laure,“ prezradila Dara Rolins v exkluzívnom rozhovore pre Netky!




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies