Kuriozita: Muž sa strelil do tváre, keď sa náboj odrazil od zvieraťa

NETKY.SK • 4 August 2017, 17:58 • 2 min
Kuriozita: Muž sa strelil do tváre, keď sa náboj odrazil od zvieraťa

TEXAS - Nemenovaný muž z Texasu sa strelil do čeľuste a skončil v nemocnici po tom, ako sa smrtiaci plán otočil proti nemu.

slovakia

left justify in out

Muž na svojej záhrade objavil malé rozkošné zvieratko u nás známe ako Pásavec štetinový. Keďže sa jedná o Ameriku, nepokúšal sa zviera odplašiť ale rovno vytiahol revolver.

 

Vystrelil trikrát, zviera ho ale nečakane prekvapilo. Nevedno koľko krát trafil, jeden náboj sa od pásavca odrazil do strelcovej tváre. Na svoju krutosť tak pekne doplatil. Skončil v nemocnici, kde dávali dokopy jeho rozstrelenú čeľusť.

 

 

Ako dopadol malý tvor, nikto nevie. Miestny šerif záhradu prehľadal, no zviera nenašiel. Buď vyviazlo bez zranení, alebo sa niekde ukrylo a pomaly umiera.

 

img

 

Pásavec štetinový patrí medzi slabozubce. Obýva trávnaté oblasti i lesy a žije prevažne samotársky. Telo pásavca je pokryté pružným pancierom, ktorý sa skladá z 18 pásov. Má najviac zubou zo všetkých cicavcov - až 104. V ľudskej opatere sa môže dožiť až 23 rokov. Indiáni zvykli loviť pásavce pre mäso. Z ich pancierov vyrábali hudobný nástroj - charango.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies