Kucka má nového trénera, Liveraniho nahradil Gasperini

NETKY.SK • 30 September 2013, 11:58 • 2 min
Kucka má nového trénera, Liveraniho nahradil Gasperini

JANOV - Taliansky prvoligový futbalový klub FC Janov, za ktorý hrá aj defenzívny stredopoliar slovenskej reprezentácie Juraj Kucka, v nedeľu uvoľnil trénera Fabia Liveraniho.

slovakia

left justify in out

Stalo sa to deň po domácej ligovej prehre 0:2 s Neapolom. Na lavičku sa vracia Gian Piero Gasperini, ktorý pri tomto mužstve už pôsobil v rokoch 2006 - 2010, medzičasom pobudol v Interi Miláno a Palerme. Janovčania z úvodných šiestich vystúpení v Serie A 2013/2014 dosiahli iba jedno víťazstvo (v mestskom derby so Sampdoriou) a inkasovali štyri prehry. Ide o najhorší vstup do sezóny za ostatných tridsať rokov. 

Päťdesiatpäťročný Gasperini dostal kontrakt na tri roky. Tridsaťsedemročného Liveraniho, ktorý je prvý prepustený kouč v tejto sezóne v najvyššej dlhodobej súťaži na Apeninskom polostrove, stiahli funkcionári v letnom období od mládežníkov FC Janov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies