Kuba zverejnila fotografie zo stretnutia Fidela Castra s Hugom Chávezom

NETKY.SK • 29 Jún 2011, 08:52 • 2 min
Kuba zverejnila fotografie zo stretnutia Fidela Castra s Hugom Chávezom

Kuba zverejnila fotografie zo stretnutia Fidela Castra s Hugom Chávezom - Politika Kubánska štátna televízia zverejnila v utorok večer fotografie a videošot zo stretnutia zotavujúceho sa venezuelského prezidenta Huga Cháveza s Fidelom Castrom, ktoré sa po

slovakia

left justify in out

img

Kubánska štátna televízia zverejnila v utorok večer fotografie a videošot zo stretnutia zotavujúceho sa venezuelského prezidenta Huga Cháveza s Fidelom Castrom, ktoré sa podľa kubánskych nočných správ uskutočnilo v utorok dopoludnia za prítomnosti členov rodiny.
      Chávez na nich vyzerá zdravo a živo sa rozpráva s Castrom, ktorého zahŕňa úsmevmi. Nachádzajú sa na terase a v obývacej izbe rodinného domu, obaja sú oblečení v teplákoch.
      Chávez na záberoch vyzerá lepšie ako na fotografiách zverejnených krátko po jeho operácii z 10. júna. Podľa oficiálnych informácií podstúpil operáciu vredu v oblasti panvy.
      Kubánska televízia nespomenula, kedy sa Chávez plánuje vrátiť do Venezuely.
      Výrečný venezuelský prezident sa pred dvoma týždňami podrobil na Kube chirurgickej operácii a odvtedy bol nezvyčajne ticho. Jeho mlčanie a izolácia vyvolali narastajúce úvahy, že by mohol byť vážne chorý.
      Denník El Nuevo Herald, ktorý vychádza v španielčine na Floride, v sobotu napísal, že Chávezov zdravotný stav je kritický. Odvolával sa na bližšie nešpecifikované zdroje amerických tajných služieb. "Nie vážny, ale kritický," podotkol zdroj.
      Spojenci Cháveza trvajú na tom, že ľavicový líder má kontrolu krajiny pevne v rukách a jeho zdravotný stav po operácii sa zlepšuje.

Zdroj: TASR/Reuters, Associated Press



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies