Krídelník Tomáš Brigant z Brna smeruje na hosťovanie do Senice

NETKY.SK • 1 Február 2017, 17:09 • 2 min
Krídelník Tomáš Brigant z Brna smeruje na hosťovanie do Senice

BRNO - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Tomáš Brigant sa síce už po jesennej časti vrátil zo Spartaka Myjava do Zbrojovky Brno (od leta 2016 malo pôvodne ísť v jeho prípade o ročné hosťovanie u "kopaničiarov", pozn.), v tomto českom klube ako jeho kmeňový hráč však neabsolvuje jarnú časť sezóny 2016/2017.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdvaročný krídelník v stredu neodcestoval s výpravou Brna na desaťdňové herné sústredenie do Turecka, novým pôsobiskom Briganta bude FK Senica, kam zamieri na hosťovanie. Informuje o tom oficiálna internetová stránka Zbrojovky, ktorej patrí po jesennej časti najvyššej českej súťaže 14. priečka pri šestnástke účastníkov.

 

"Pre Tomáša je aktuálne prioritou, aby bol v čo najväčšom hernom zaťažení, pretože ho čaká boj o miestenku na kontinentálny šampionát ´dvadsaťjednotiek´," uviedol na klubovom webe tréner FC Zbrojovka Brno Svatopluk Habanec na margo rodáka z Považskej Bystrice, ktorý pôsobil aj v Dubnici či Trenčíne.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies