Krejčí videl v šatni Plzne sklesnuté hlavy, chce to napraviť

NETKY.SK • 17 August 2015, 17:30 • 2 min
Krejčí videl v šatni Plzne sklesnuté hlavy, chce to napraviť

PLZEŇ - Nový tréner Viktorie Plzeň Karel Krejčí v tomto českom klube pôsobil ako futbalista i asistent bývalého kouča Pavla Vrbu, s ktorým prešiel k reprezentácii.

slovakia

left justify in out

Teraz bude Krejčí popri práci v českom národnom tíme viesť lavičku úradujúceho šampióna Synot ligy. "Plzeň je pre mňa srdcovou záležitosťou. Skoro deväť rokov som tu hral, ďalších sedem trénoval. Oženil som sa tu, narodil sa mi tu syn. Viktoria je navyše momentálne výborná značka, v Európe má meno," objasnil dôvody prijatia ponuky 46-ročný kouč.

 

 


Na Krejčího však nečaká ľahká úloha. Podľa vlastných slov našiel v kabíne, ktorej členmi sú aj traja Slováci Matúš Kozáčik, Patrik Hrošovský a Michal Ďuriš, sklesnuté hlavy. "Atmosféra v šatni nie je úplne ideálna, takže som sa chlapcov snažil povzbudiť. Bude na štábe, aby sme ich rýchlo pozdvihli. Musíme urobiť hrubú čiaru a pozerať sa výlučne dopredu," povedal pre server iDnes.cz niekdajší hráč mužstiev Zlín, Příbram či České Budějovice. Situáciu v Plzni sledoval, väčšinu stretnutí sledoval buď naživo alebo v televízii. Skúsenosti z realizačného tímu pod vedením Pavla Vrbu môžu byť pre Krejčího výhodou:

"Možno i na to sa vedenie trochu spoľahlo. Okrem hráčov poznám tiež prostredie v klube."

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies