Krajské predsedníctva SDKÚ rozhodli o volebných lídroch

NETKY.SK • 24 November 2015, 10:16 • 2 min
Krajské predsedníctva SDKÚ rozhodli o volebných lídroch

BRATISLAVA - Krajské predsedníctva SDKÚ-DS v Banskej Bystrici, Trenčíne a Žiline hlasovaním rozhodli o regionálnych lídroch pre marcové parlamentné voľby.

slovakia

left justify in out

„Rozhodnutia krajských predsedníctiev v Banskej Bystrici, Žiline a Trenčíne sú potvrdením, že SDKÚ-DS je postavená na ľuďoch, ktorí majú podporu voličov. Naši kandidáti na poslancov Národnej rady SR túto podporu opakovane potvrdili v regionálnych voľbách,“ uviedol predseda SDKÚ-DS Pavol Frešo.


Podľa schválených návrhov bude lídrom SDKÚ-DS v Banskobystrickom kraji viceprimátor Banskej Bystrice Martin Turčan, v Žilinskom kraji právnik Matej Žiliak a v Trenčiankom kraji mestský poslanec v Handlovej a IT špecialista Ján Spevár. Krajské orgány strany v pondelok rozhodli aj o ďalších kandidátoch pre budúcoročné voľby. V najbližších dňoch sa uskutočnia krajské predsedníctva aj v ďalších krajoch. O definitívnej podobe kandidátky pre parlamentné voľby 2016 bude hlasovať v nedeľu na základe jednohlasného rozhodnutia Prezídia SDKÚ-DS ústredná rada strany.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies