Kouč Evertonu Martinez kritizuje neférové prestupové obdobie

NETKY.SK • 11 August 2015, 11:06 • 2 min
Kouč Evertonu Martinez kritizuje neférové prestupové obdobie

LONDÝN - Tréner futbalistov FC Everton Roberto Martinez si myslí, že letné prestupové obdobie by sa malo skončiť vo chvíli, keď odštartuje nová sezóna. Kluby by sa tak mohli sústrediť iba na súťažné zápasy a neobávať sa odchodu svojich opôr.

slovakia

left justify in out

Martinez tak reagoval na pretrvávajúci záujem Chelsea Londýn o obrancu Evertonu Johna Stonesa. Dve ponuky liverpoolsky klub odmietol, Chelsea už ale údajne pripravuje ďalšiu. "Je veľmi, veľmi nefér, keď je prestupové okno stále otvorené a my sa už musíme pripravovať na súťažné zápasy. Nemyslím si, že je to správne," povedal 42-ročný kormidelník v britskej televíznej relácii Monday Night Football.

 

"Mali by sme mať obdobie, v ktorom zostavujeme káder a keď sa potom začne liga, všetci by sa mali sústrediť už iba na zápasy. Podľa mňa zabúdame, že futbalisti majú aj svoju ľudskú stránku a záujem ich môže naozaj ovplyvniť. Hráči ako Stones a (Ross) Barkley majú pred sebou skvelú budúcnosť a vždy o nich bude interes zvonka," dodal Martinez.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies