Kostarický hrdina Keylor Navas má zranené rameno

NETKY.SK • 3 Júl 2014, 18:52 • 2 min
Kostarický hrdina Keylor Navas má zranené rameno

RIO DE JANEIRO - Brankár kostarickej futbalovej reprezentácie Keylor Navas vynechal pre zranenie ramena stredajší tréning.

slovakia

left justify in out

Gólman španielskeho Levante je jedným z ťahúňov stredoamerického mužstva, ktoré v sobotu nastúpi vo štvrťfinále MS v Brazílii proti Holandsku. Navasov zdravotný stav podľa slov trénera Jorgeho Luisa Pinta nie je vážny. "Ide o zranenie ramena, preto musíme byť opatrní. Jeho účasť vo štvrťfinále nie je ohrozená. Musíme mu len dať trochu času na oddych," vyhlásil Pinto pre holandský portál telegraaf.nl.

 

Navas sa veľkou mierou pričinil o postup Kostaričanov v dramatickom osemfinálovom súboji cez Grékov. V riadnom hracom čase aj po predĺžení sa stretnutie skončilo 1:1 najmä vďaka skvelým zákrokom Navasa. Kostarika vyhrala záverečný rozstrel zo značky pokutových kopov 5:3. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies