Kórejčania s ďalším zraneným hráčom, na MS 2018 nepôjde ani útočník I Kun-ho

NETKY.SK • 23 Máj 2018, 10:31 • 2 min
Kórejčania s ďalším zraneným hráčom, na MS 2018 nepôjde ani útočník I Kun-ho

SOUL - Kórejskej futbalovej reprezentácii nepomôže na blížiacich sa majstrovstvách sveta v Rusku (14. júna - 15. júla) ani útočník I Kun-ho. Informoval o tom web tamojšej tlačovej agentúry Yonhap. Hráč tímu Kangwon FC si v sobotňajšom stretnutí domácej najvyššej súťaže roztrhol väzy v pravom kolene.

slovakia

left justify in out

Kórejčania majú pred "mundialom" problémy so zraneniami hráčov. V pondelok zo širšej nominácie vypadol stredopoliar francúzskeho Dijonu Kwon Čang-hun. Tréner Šin Tchä-jang však zostáva pokojný. "Máme aj iné taktické varianty. Fanúšikovia sa tejto situácie nemusia obávať. Všetci hráči teraz musia zabojovať aj za chlapcov, ktorí nemôžu byť s nami a vydať zo seba 150 %, aby sme na MS prišli dobre pripravení," povedal 49-ročný kormidelník a v minulosti reprezentant svojej krajiny (1992-1997). V jeho nominácii po ďalšom "zásahu zhora" zostalo 26 hráčov.

Kórejčania sa na šampionáte predstavia v základnej F-skupine. Postupne si zmerajú sily so Švédmi, Mexičanmi a majstrami sveta Nemcami.

Aktualizovaná širšia nominácia Kórejskej republiky na futbalové MS 2018 v Rusku (14. júna - 15. júla):

Brankári: Kim Sung-gju (Vissel Kobe/Jap.), Kim Čin-hjon (Cerezo Osaka/Jap.), Čo Hjon-u (Degu FC)

Obrancovia: Kim Jong-gwon (Kuang-čou Evergrande/Čína), Čang Hjon-su (FC Tokio/Jap.), Čung Sung-hjon (Sagan Tosu/Jap.), Jun Jong-son (Seongnam FC), Kwon Gjong-won (Tchien-ťin Čchüan-ťien/Čína), O Pan-sok (Čedžu United), Kim Čin-su (Jeonbuk Hyundai Motors), Kim Min-u (Sangdžu Sangmu), Pak Ču-ho (Ulsan Hyundai), Hong Čol (Sangdžu Sangmu), Go Jo-han (FC Soul), I Jang (Jeonbuk Hyundai Motors)

Stredopoliari: Ki Song-jueng (Swansea City/Angl.), Čung U-jong (Vissel Kobe/Jap.), Ču Se-čong (Asan Mugunghwa), Koo Ča-čeol (FC Augsburg/Nem.), I Čä-song (Jeonbuk Hyundai Motors), I Sung-u (Hellas Verona/Tal.), Mun Son-min (Incheon United), I Čong-jang (Crystal Palace/Angl.)

Útočníci: Kim Šin-uk (Jeonbuk Hyundai Motors), Son Heung-min (Tottenham Hotspur/Angl.), Hwang Hi-čan (RB Salzburg/Rak.)
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies