Kopecký, Hossa i Huna sa možno lúčili s Tipsport ligou

NETKY.SK • 31 Október 2016, 09:06 • 2 min
Kopecký, Hossa i Huna sa možno lúčili s Tipsport ligou

LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ - Hokejoví útočníci Tomáš Kopecký, Marcel Hossa a Rudolf Huna možno odohrali v nedeľu svoj posledný zápas v tejto sezóne v najvyššej slovenskej súťaži. Všetci traja nastúpili na ľade Liptovského Mikuláša, ktorý privítal Trenčín. Známe hokejové mená majú vo svojich kluboch otvorené zmluvy a počas nadchádzajúcej reprezentačnej prestávky ich môžu opustiť.

slovakia

left justify in out

"Čaká nás prestávka, počas nej budeme múdrejší," povedal útočník Liptovského Mikuláša Rudolf Huna. Trenčania Kopecký s Hossom ešte tiež nepoznajú svoju hokejovú budúcnosť. "O Kopeckého i Hossu je záujem v iných kluboch, ale ešte nič nie je doriešené. Tomáš Kopecký má čas na rozmyslenie. Boli by sme radi, ak by zostal v našom tíme, ak sa po dlhšej pauze dobre rozohrá, bude pre nás cenným hráčom. Otvorený kontrakt má aj Lukáš Kozák, ale on by chcel ďalej zotrvať v Dukle," povedal tréner vojakov spod hradu Matúša Čáka Josef Turek.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies