Konrád drží Olomouc v hre, dosiahol už druhé čisté konto po sebe

NETKY.SK • 1 Marec 2017, 12:22 • 2 min
Konrád drží Olomouc v hre, dosiahol už druhé čisté konto po sebe

OSTRAVA - Základná časť českej hokejovej extraligy 2016/2017 smeruje do finále a slovenský brankár Branislav Konrád drží Olomouc stále v hre o play-off. Po nedeľňajšom víťazstve nad Zlínom 3:0 ani v utorok nepustil za svoj chrbát jediný puk a jeho tím triumfoval na ľade Vítkovíc 2:0. Hostia dve tretiny do bodky plnili stanovenú taktiku a domácich prakticky k ničomu nepustili.

slovakia

left justify in out

"Chlapci hrali fakt parádne. Až na konci druhého dejstva tam súper mal nejaké šance. V záverečnej časti ich už bolo dosť, tam sme sa možno až priveľmi stiahli a Vítkovice nás poriadne zatlačili. Našťastie, hrali sme obetavo a výsledok sme udržali až do konca," citoval Konráda server hokej.cz.

Olomoucký "fantóm" dosiahol šiestu nulu v sezóne, druhú po sebe a tretiu z posledných piatich zápasov. Napriek víťazstvu ho nepotešili výsledky z ostatných štadiónov, keďže Olomouc bojoval o predkolo play-off s trojicou Mladá Boleslav, Plzeň, Zlín a všetky tieto družstvá v tabuľke nad ním v utorok zhodne vyhrali za tri body.

 

"Škoda. Ale dalo sa čakať, že zaberú tak isto ako my. Tiež im išlo o veľa," konštatuje triezvo Konrád. Olomouc je v tabuľke stále na 12. priečke, o poslednú voľnú miestenku do predkola si to v záverečnom kole rozdá na diaľku s Plzňou a Zlínom. Musí bezpodmienečne zdolať doma Kometu Brno v riadnom hracom čase a čakať na zakopnutie konkurentov.

 

"Stále sa nám to môže podariť, dáme do toho všetko. Zabojujeme a aj s kúskom šťastia sa to dá uhrať," verí Konrád. Dvadsaťdeväťročný slovenský reprezentant zasiahol v tejto sezóne do 48 zápasov (23 víťazstiev) s úspešnosťou zákrokov 91,45 percenta a priemerom 2,18 inkasovaného gólu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies