Konflikt v slovenskom hip-hope: Moloch to natrel Rytmusovi!

NETKY.SK • 18 September 2013, 15:02 • 2 min
Konflikt v slovenskom hip-hope: Moloch to natrel Rytmusovi!

BRATISLAVA – Do nedávneho konfliktu, ktorý vznikol na slovenskej rappovej scéne medzi Rytmusom a Rakbym sa zapája stále viac a viac rapperov. Teraz sa do neho zapojil aj petržalský rapper Moloch Vlavo z formácie Druhá Strana.

Otvoriť časovú os

slovakia

left justify in out

Petržalský raper svojho piešťanského kolegu vôbec nešetril. Povedal to, čo sa nikto zatiaľ neodvážil. „Včera si bol King of pop a dnes si zasa rapper. Ty si ten, čo tu začal robiť z rapu kolotoče. A tí úbohí chlapci to od teba len odkukali. Ty si ich vytvoril,“ povedal Moloch vo videu.

Po úvodných slovách ešte viac pritvrdil: „Vyprávaš ako by si Robertovi Ficovi vybehol z predk*žky...ty pätolízač v mediálnom prostredí.“ Takisto kritizuje aj ľudí, ktorí sú „všetci sprostí“, pretože Rytmusovi žerú jeho ťahy.

Takisto vytiahol aj veci z Rytmusovej minulosti. Hovorí o tom, ako to vlastne bolo v konflikte s Dávidom zo Senca, ale aj medzi ním a Táslerom.

Upozorňujeme: Video obsahuje vulgarizmy!

Ku konfliktu sa vyjadril na svojom facebookovom profile aj Rytmusov kamarát a člen skupiny Kontrafakt Michal "Ego" Straka: "Je to stále o hudbe, alebo sú to preteky vo facebookových vyjadreniach? Nešťastníci.."

Celý konflikt začal Rytmusovým vyhlásením na adresu Rakbyho. Rakby odpovedal songom "Čau Paťo", v ktorom mu odpovedal. Rytmus takisto s odpoveďou dlho nečakal a spolu s rappermi Separom a Momom nahrali song Škola Rapu, v ktorom začali "dissovať" aj ostatných rapperov zo slovenskej scény.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies