Kolumbíjsky krídelník Izquierdo sa stane ďaľšou posilou nováčika Premier League z Brightonu

NETKY.SK • 10 August 2017, 18:41 • 2 min
Kolumbíjsky krídelník Izquierdo sa stane ďaľšou posilou nováčika Premier League z Brightonu

BRIGHTON - Nováčik anglickej futbalovej Premier League Brighton po tretíkrát prekonal svoj prestupový rekord v tomto predsezónnom období po tom, ako sa dohodol na podpísaní zmluvy s kolumbijským krídlom Josem Izquierdom z belgického Club Brugge.

slovakia

left justify in out

Prestup sa skompletizuje po absolvovaní lekárskej prehliadky a udelení pracovného povolenia a tiež medzinárodného preukazu, informuje o tom Brighton.

Pri príprave na prvú sezónu v Premier League klub z južného pobrežia prekonal svoj prestupový rekord, keď podpísal brankára Mathewa Ryana a holandského stredopoliara Davida Poppera za 10 miliónov libier.

 

Brighton nezverejnil prestupovú čiastku za Izquierda, ktorý sa stal belgickým hráčom roka za sezónu 2015/16.

 

Manchester United poslal túto sezónu na hosťovanie do Crystal Palace 19-ročného obrancu Timothy Fosu-Mensaha. Frank de Boer, nedávno vymenovaný tréner Palace, bol trénerom mládeže v Ajaxe v rokoch 2007 až 2010, keď bol Fosu-Mensah v akadémií klubu.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies