Kollár sa s Piťom pochytili: Kvôli obrazu partizána

NETKY.SK • 15 Marec 2016, 09:56 • 2 min
Kollár sa s Piťom pochytili: Kvôli obrazu partizána

BRATISLAVA - Novozvolený poslanec a šéf strany Sme rodina Boris Kollár sa k známosti s mafiánskym bosom Jurajom Ondrejčákom známym ako Piťo nepriznáva.

slovakia

left justify in out

Ako zistil denník Plus 1 deň, ich niekdajšie kamarátstvo výrazne naštrbil obraz partizána. Ten mal darovať členovi podsvetia k narodeninám sám podnikateľ Kollár.

 

Obraz padol Piťovi do oka na jednej z návštev u podnikateľa. Neskôr Piťo zistil, že mu Kollár daroval kópiu, nie originál, čo ho údajne urazilo, informuje denník.

 

img

 

Na dovolenke boli spolu

 

Tomáš Rajecký, ktorý sa spolu s Kollárom a Ondrejčákom nachádzal na fotografiách tvrdí, že tam boli spolu. „Spoločne sme tam boli. A ak pán Kollár tvrdí, že s nami nebolo, tak klame verejne, lebo na Kube s nami bol," povedal Tomáš Rajecký.

 

img

 

Kočner: Obchod medzi Kollárom a Ondrejčákom som dohadoval ja

 

Okrem toho si  Boris Kollár si od mafiána Juraja Ondrejčáka prenajímal pozemky na Donovaloch, na ktorých prevádzkoval vychytené lyžiarske stredisko. Takmer dva hektáre pôdy mal pre Kollára vyjednať v roku 2011 známy bratislavský podnikateľ Marián Kočner, tvrdí denník Plus 1 deň.

 

"Poprosil ma o to Boris, pretože Ondrejčák chcel od neho vraj, ak sa dobre pamätám, sumu niekde okolo 2 miliónov korún slovenských a Boris bol ochotný zaplatiť maximálne 500-tisíc a ja som to uhral niekde na milióne. To mal byť nájom za tie pozemky ročne," hovorí pre denník Kočner, ktorý oboch veľmi dobre pozná.

 

Kollár: Ja som nevedel, že on je známy mafián

 

 

 

Boris Kollár a Richard Sulík NAŽIVO!ˇ

Posted by Samuel Migaľ TV JOJ on Thursday, March 10, 2016

 

"Asi nás tam niekto odfotil. Ja som bol na Kube s priateľkou na dovolenke, oni tam boli ako skupina. Stretli sme sa. Pána Rajeckého poznám roky, oni sú priatelia. Podnikám na Slovensku 25 rokov, za ten čas som stretol desaťtisíce ľudí. Nepotrebujem sa schovávať, vyviňovať ani hanbiť. Fotím sa s veľa ľuďmi, každý deň," vysvetľoval Kollár.

 

Uznáva, že stretnutie na Kube s Ondrejčákom bola veľká náhoda, považuje to však za normálnu vec. Priznal, že sa s Ondrejčákom pozná, nepovažuje ho však sa svojho kamaráta. "Fotilo sa, tak sme sa odfotili. Ja som nevedel, že on je známy mafián. Ale je mi to úplne jedno. Odfotil som sa s hocikým,"povedal.

 

Kollár si zároveň pred médiá priniesol tzv. mafiánske zoznamy a zdôraznil, že on na nich nie je. "Je tam meno Boris Kollár? Nie. A viete prečo? Lebo s nimi nič nemám. Viac k tomu nemám čo povedať, ja sa za svoj život nehanbím," zdôraznil. Celá kauza má podľa jeho slov slúžiť k tomu, aby sa nezložila pravicová vláda. "Tak tomu pomáhajte, robte to," povedal novinárom zvýšeným hlasom.

 

Anonym, ktorý fotografie rozposlal, tvrdí, že "ak nevadí Danielovi Lipšicovi 6 kg heroínu, čo hovorí na fotky zo spoločnej dovolenky jeho 'najväčšej ryby' Juraja Ondrejčáka alias Piťa, Rajeckého, Mateja Šalagu a váženého pána poslanca Boria Kollára?"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies