Klobučníka potešil výsledok vyšetrenia, smeruje do Nórska

NETKY.SK • 27 Máj 2015, 12:52 • 2 min
Klobučníka potešil výsledok vyšetrenia, smeruje do Nórska

GRAZ - Výsledok vyšetrenia magnetickou rezonanciou slovenského plavca Tomáša Klobučníka potešil, poranené slabiny na pravej strane neovplyvnia priebeh jeho sezóny. Dvadsaťštyriročný prsiar si zdravotnú indispozíciu privodil v sobotu ráno na Veľkej cene Slovenska v dlhom bazéne v Bratislave.

slovakia

left justify in out

"Našťastie, nie je tam nijaké vážne poškodenie. Natiahnutý sval je zaliaty vodou," uviedol pre agentúru SITA Tomáš Klobučník z rakúskeho Grazu, kde sa dlhodobo pripravuje pod vedením Dirka Langeho. Topoľčanec si v pondelok doprial oddych.

 

"Konzultoval som moju situáciu s Dirkom, ktorý zdôraznil, že sa nesmiem báť. Výpadok si nesmiem dovoliť, musím ísť naplno, nijaké 'medzi' neexistuje. V utorok som už plával, ale nie prsia. Najmä kraula, aj polohovku a delfína. V stredu mám na pláne ešte posilňovňu a vo štvrtok cestujem do nórskeho Bergenu," prezradil najbližší program.

 

Na severe Európy sa predstaví na kvalitne obsadenom memoriáli Alexandra Daleho Oena. "Zo známych prsiarov tam nebudú chýbať Dániel Gyurta či Marco Koch. Teším sa, že sa budem mať s kým pretekať," dodal Tomáš Klobučník.

 

Aj v Bergene môže plniť A-limity na olympijské hry do brazílskeho Ria de Janeiro 2016, čo je jeden z jeho cieľov v tejto sezóne. "Pripravoval som sa, že sa tak udeje práve pred domácim publikom v Bratislave, ale nevyšlo to. Je to však minulosť, ktorú neovplyvním a pozerám sa smerom dopredu."



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies