Klienti Všeobecnej zdravotnej poisťovne môžu platiť bez hotovosti - platobnou kartou

NETKY.SK • 3 Júl 2013, 12:30 • 2 min
Klienti Všeobecnej zdravotnej poisťovne môžu platiť bez hotovosti - platobnou kartou

BRATISLAVA - Klienti Všeobecnej zdravotnej poisťovne, a.s. môžu platiť poistné jednoducho a bez hotovosti – platobnou kartou.

slovakia

left justify in out

V súvislosti so skvalitňovaním služieb totiž najväčšia zdravotná poisťovňa na Slovensku rozšírila možnosť platby kartou na ďalších 32 miest. Klienti VšZP tak môžu od júla platiť kartou v každej krajskej pobočke a v rámci pobočky Bratislava aj vo všetkých jej expozitúrach. Zoznam všetkých kontaktných miest je uvedený na www.vszp.sk.

Jednoduché platenie kartou určite ocenia najmä klienti, ktorí potrebujú napr. potvrdenie o nedoplatkoch na počkanie, prípadne tí, ktorí potrebujú uhradiť nedoplatok a nemajú pri sebe hotovosť. 

PR Servis je komerčný informačný servis určený na publikovanie tlačových správ, informácií, vyhlásení a oznamov určených médiám a verejnosti. Texty sú vysielané v znení, dodanom klientom, bez redakčnej úpravy. Agentúra SITA je distribútorom týchto informácií a za ich obsahovú a štylistickú úroveň nezodpovedá.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies