Kiska: Proti psychicky vyšinutým jednotlivcom stoja najlepší experti

NETKY.SK • 23 Júl 2016, 13:41 • 2 min
Kiska: Proti psychicky vyšinutým jednotlivcom stoja najlepší experti

MNÍCHOV/BRATISLAVA - Všetci psychicky vyšinutí jednotlivci, ktorí majú v úmysle páchať zlo, musia vedieť, že proti nim stoja tí najlepší experti, profesionáli, a spolu s nimi všetci dobrí, normálni ľudia.

slovakia

left justify in out

"Ľudia našej Európy, našej planéty," myslí si prezident Andrej Kiska, ktorý takto na svojom facebookovom profile reagoval na piatkovú streľbu v obchodnom centre v Mníchove, ale aj na nedávne útoky v Nice, Paríži a Bruseli.

 

Podľa neho šíria teroristi a chorí jednotlivci strach po Európe, pričom často práve obhajobou náboženstva majú ventilovať svoju vlastnú frustráciu, nenávisť, neschopnosť žiť v modernom a vyspelom svete.

 

"Zabíjajú nevinných ľudí, dokonca malé deti. Včera v Mníchove zahynuli ďalší ľudia," uvádza prezident s tým, že si všetci uvedomujeme, že bezpečnosť a ochrana sú nástojčivou úlohou. Zároveň všetkým pozostalým obetí vyslovil hlbokú sústrasť.

 

Streľba v areáli mníchovského obchodného strediska Olympia sa skončila smrťou desiatich ľudí vrátane 18-ročného útočníka s dvojakým nemecko-iránskym občianstvom, ktorý spáchal samovraždu a jeho telo našli približne kilometer od miesta činu. Medzi obeťami Slováci nie sú.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies