Kiska ako developer: Popradské kasárne za 1,5 milióna

NETKY.SK • 13 Február 2015, 09:50 • 2 min
Kiska ako developer: Popradské kasárne za 1,5 milióna

BRATISLAVA - Prezident SR Andrej Kiska, ktorý je dnes hlavným veliteľom Ozbrojených síl SR, uzavrel v minulosti kúpnu zmluvu s ministerstvom obrany na areál bývalých Duklianskych kasární v Poprade, zistil denník Nový čas.

slovakia

left justify in out

Zmluva medzi prezidentom SR a ministerstvom obrany z roku 2012 svieti v centrálnom registri zmlúv. V predmete kúpy za 1,5 milióna eur sú budovy, sklady či trafostanica.

 

Prezidentská kancelária to potvrdila s tým, že Kiska tu mal záujem stavať rodinné domy. "Andrej Kiska v čase, keď nebol v politike, zareagoval na výzvu ministerstva obrany zverejnenú v niektorom z celoštátnych denníkov na odpredaj prebytočného nehnuteľného majetku. Poslal ministerstvu cenovú ponuku a ministerstvo mu oznámilo, že súťaž vyhral", povedal denníku Kiskov poradca Roman Krpelan.

 

Napriek tomu, že zložil zábezpeku vyše 700-tisíc eur sa rozhodol, že napokon od projektu odstúpi, informoval Krpelan.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies