Kim Kardashian stiahla žalobu voči bulvárnemu portálu

NETKY.SK • 25 Október 2016, 09:41 • 2 min
Kim Kardashian stiahla žalobu voči bulvárnemu portálu

PARÍŽ - Americká televízna celebrita Kim Kardashian West stiahla žalobu voči internetovému portálu MediaTakeOut.com, ktorý zverejnil tri články o tom, že 36-ročná manželka rappera Kanyeho Westa zinscenovala svoje ozbrojené prepadnutie v Paríži, aby tak mohla spáchať poisťovací podvod.

slovakia

left justify in out

Kardashian West podala žalobu za urážku na cti po tom, ako portál odmietol články stiahnuť a ospravedlniť sa za ne. Rodáčka z Los Angeles, ktorá žiadala bližšie nešpecifikované odškodné, sa rozhodla žalobu stiahnuť po tom, ako portál v pondelok predmetné články stiahol a zverejnil ospravedlnenie. "MediaTakeOut, bohužiaľ, uverejnil sériu nepravdivých článkov o Kim Kardashian West, ktoré naznačovali, že zinscenovala lúpež v Paríži, klamala polícii a následne nahlásila poistnú škodu v hodnote 5,6 milióna dolárov za ukradnuté šperky. Portál MediaTakeOut vie, že Kim Kardashian West sa v skutočnosti stala v Paríži obeťou lúpeže. Natrvalo sme preto z našej webstránky stiahli všetky príspevky, ktoré naznačovali, že si prepadnutie vymyslela, klamala francúzskej polícii a spáchala poisťovací podvod," uviedli predstavitelia portálu.

 

K spomínanému prepadnutiu došlo 3. októbra v skorých ranných hodinách v luxusnej súkromnej rezidencii v centre Paríža. Do apartmánu Kardashian West vtedy vošli dvaja z pätice maskovaných lupičov oblečených ako policajti, ktorí predtým namierili zbraň na nočného strážnika a zviazali ho. Útočníci namierili zbraň aj na televíznu celebritu, následne ju zviazali a nechali ju tak v kúpeľni. Fyzicky jej však neublížili. Z apartmánu jej ukradli šperky v približnej hodnote desať miliónov eur. Zvyšní traja páchatelia pravdepodobne čakali vonku, pričom po lúpeži údajne všetci ušli na bicykloch.

 

Kim Kardashian West je známa vďaka reality show Kardashianky a ich rodina (2007) a tiež erotickej videonahrávke, ktorú s ňou v roku 2003 nakrútil bývalý priateľ Ray J. Milionárka, ktorá v roku 2007 pózovala pre Playboy, vlastní so sestrami Khloé a Kourtney niekoľko značiek oblečenia. Pod svojím menom predáva parfumy a zahrala si tiež v niekoľkých filmoch a seriáloch. Spomínaný West, s ktorým sa zosobášila v roku 2014, je už jej tretím manželom. S rapperom má dve deti - dcéru North a syna Sainta.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies