Kid Cudi pozval fanúšikov na nové Hviezdne vojny, kúpil celé kino

NETKY.SK • 4 Január 2016, 12:31 • 2 min
Kid Cudi pozval fanúšikov na nové Hviezdne vojny, kúpil celé kino

GLENDALE - Americký rapper a herec Kid Cudi si cez víkend pozrel so svojimi fanúšičkami a fanúšikmi film Star Wars: Sila sa prebúdza (2015). Do kina ich pozval prostredníctvom sociálnej a mikroblogovacej siete Twitter.

slovakia

left justify in out

V správe, ktorú zverejnil ako tri snímky, vyzval ľudí, aby sa k nemu v nedeľu pridali na večernom premietaní v kalifornskom meste Glendale. „V podstate som kúpil celé kino, tak ho zaplňme,“ napísal a dodal, že prví ľudia, ktorí si prinesú jeho album, mikinu alebo inú vec, ktorou sa preukážu ako fanúšikovia, dostanú vstupenku zadarmo.

 

Tiež uviedol, že pozrieť si Hviezdne vojny v dobrej spoločnosti je dobrý štart do nového roka a určite to zopakuje aj v iných mestách. V septembri 31-ročný interpret na Twitteri priznal, že si chcel v spomínanej siedmej epizóde populárnej vesmírnej ságy dokonca zahrať. „Bol som na konkurze. Celá skúsenosť bola divoká. Som šťastný, že som si to mohol vyskúšať,“ napísal.


Kid Cudi, vlastným menom Scott Ramon Seguro Mescudi, pochádza z Clevelandu a na hudobnej scéne sa pohybuje od roku 2003. Debutoval mixtapeom A Kid Named Cudi (2008), po ktorom nasledoval úspešný album Man On The Moon: The End Of Day (2009) s hitmi ako Day 'N' Nite, Make Her Say a Pursuit Of Happiness. O rok neskôr vydal jeho pokračovanie Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager. V roku 2012 si diskografiu rozšíril o spoločný album s producentom Dot Da Geniusom, ktorý dvojica nazvala WZRD, a tiež o nahrávku Cruel Summer vydavateľstva G.O.O.D. Music.

 

V roku 2013 vydal ďalšiu sólovku Indicud, ktorá v americkom rebríčku Billboard 200 debutovala na druhej priečke a v roku 2014 uviedol na trh album Satellite Flight: The Journey To Mother Moon. Jeho zatiaľ posledná sólovka Speedin’ Bullet 2 Heaven (2015) vyšla 4. decembra. Ako herec sa predstavil napríklad v seriáli Ako dobyť Ameriku (2010 - 2011) či snímkach Goodbye World (2013), Need for Speed (2014) a Vincentov svet (2015).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies