Khloé Kardashian a Lamar Odom netvoria pár

NETKY.SK • 28 Október 2015, 14:24 • 2 min
Khloé Kardashian a Lamar Odom netvoria pár

LOS ANGELES - Hviezda amerických reality šou Khloé Kardashianová nevníma zastavenie rozvodového konania s bývalým basketbalistom Lamarom Odomom ako obnovenie manželského zväzku.

slovakia

left justify in out

V rozhovore pre časopis People 31-ročná Kalifornčanka vysvetlila, že žiadosť o rozvod stiahla iba pre vážny zdravotný stav dvojnásobného víťaza NBA. Odoma 13. októbra priviezli do nemocnice v Las Vegas v kritickom stave z nevestinca Love Ranch v nevadskom Crystale, kde upadol do bezvedomia. Pravdepodobne sa predávkoval kokaínom, podľa svedkov užil desať tabletiek voľne predávaného prípravku na podporu sexuálnej zdatnosti, tzv. rastlinnú Viagru a pil koňak. Vedomie znova nadobudol v piatok 16. októbra, v pondelok 19. októbra ho prepustili zo Sunrise Hospital and Medical Center.

 

"Spravila som to, pretože sa niet kam ponáhľať. V záujme Lamarovho vyliečenia a pre množstvo iných vecí je múdrejšie s tým nateraz počkať. To však neznamená, že som sa k Lamarovi vrátila. Vôbec neuvažujeme nad tým, že by sme obnovili náš vzťah. Všetko ukáže až čas," povedala Kardashianová.

 

Odom od 22. októbra podstupuje v Los Angeles terapiu a vraj je na tom lepšie. "Každou hodinou sa jeho stav mení. Je to ako na hojdačke. Raz sme dolu, potom zase hore. Situácia je vážna, ale vyvíja sa. Lamar má pred sebou ešte dlhú cestu a nikto ju neprejde za neho. Budem však po jeho boku na každom jednom kroku," sľúbila. Odom a Kardashianová sa vzali v roku 2009. Partnerka podala žiadosť o rozvod v decembri 2013.

 

Lamar Odom má na konte 961 stretnutí základnej časti NBA a 108 v play-off profiligy. Dosiahol v nich priemer 13 bodov a vyše 8 doskokov na jeden zápas. Tituly získal s Los Angeles Lakers, hral tiež za LA Clippers, Dallas a Miami.

 

Khloé Kardashianová sa spolu so svojou rodinou dostala do povedomia verejnosti vďaka reality šou Keeping Up with the Kardashians (2007) a jej spin-offom Kourtney and Khloé Take Miami (2011-2012) a Khloé & Lamar (2011-2012). So svojimi sestrami Kim a Kourtney vlastní niekoľko značiek oblečenia.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies