KHL: Slovan predĺžil s českým útočníkom Nedorostom do apríla 2017

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 11:59 • 2 min
KHL: Slovan predĺžil s českým útočníkom Nedorostom do apríla 2017

BRATISLAVA - Slovenský hokejový klub Slovan Bratislava predĺžil zmluvu s českým útočníkom Václavom Nedorostom. Podľa informácie na oficiálnom webe účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy tak Nedorost začne v lete siedmu sezónu v KHL.

slovakia

left justify in out

"HC Slovan Bratislava pokračuje vo formovaní kádra na nadchádzajúci ročník KHL, ďalším hráčom s novým kontraktom je útočník Václav Nedorost. Rodák z Českých Budějovíc, ktorý sa v nedávno skončenej sezóne zaradil medzi ťahúňov nášho mužstva súhlasil s ročnou zmluvou do 30. apríla 2017. Kontrakt Nedorosta ešte podlieha registrácii na Centrálnej hráčskej matrike (CIB) v Moskve," informoval web "belasých".

 

Tridsaťštyriročný hokejista má za sebou v drese Bratislavčanov vydarenú sezónu. Útočník draftovaný v 1. kole Coloradom Avalanche sa výraznou mierou podieľal na postupe do play off KHL, keď v 58 zápasoch zaznamenal 26 bodov a vyťažovaný bol tak pri hre v rovnovážnom počte ako aj v presilovkách či oslabeniach. Pre hráča pôjde už o siedmu sezónu v KHL, predtým pôsobil v Metallurgu Novokuzneck, Leve Poprad, Donbasse Doneck, do Slovana prišiel pred sezónou 2014/2015.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies