KHL: Slovan nastúpi bez Sersena, ale s Kundrátkom a Sádeckým

NETKY.SK • 2 December 2016, 14:57 • 2 min
KHL: Slovan nastúpi bez Sersena, ale s Kundrátkom a Sádeckým

BRATISLAVA - Michal Sersen po viac ako polročnej maródke znova vypadol zo zostavy HC Slovan Bratislava, v piatkovom zápase Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) s Metallurgom Novokuzneck (19.00) nenastúpi pre virózu. Namiesto neho bude pripravený naskočiť ako siedmy obranca Tomáš Kundrátek, ktorý pauzoval viac ako mesiac pre zranenie. Slovan sa bude okrem neho spoliehať na osvedčené obranné dvojice Andrej Meszároš - Filip Novák, Ivan Švarný - Nick Plastino a Marek Ďaloga - Tomáš Starosta.

slovakia

left justify in out

Trénerovi Milošovi Říhovi nebude k dispozícii ani potrestaný Samuel Petráš. Z výberu slovenskej dvadsiatky preto Bratislavčania povolali útočníka Borisa Sádeckého, ktorý vo svojej premiére v KHL nastúpi vo štvrtom útoku s Jurajom Šiškom a Lukášom Vopelkom.


K dvojici Jeff Taffe, Jonathan Cheechoo zaradili tréneri Radka Smoleňáka. V strede druhého útoku nastúpi Patrik Lušňák s Kylom Chipchurom a Žigom Jegličom na krídlach. Tretiu formáciu tvoria Igor Musatov, Tomáš Kopecký a Michal Hlinka. V bráke začne opäť Barry Brust.


Tento týždeň sa Slovan okrem piatku predstaví pred vlastnými fanúšikmi ešte raz: v sobotu proti Avangardu Omsk (17.00 h). Šnúru troch domácich zápasov začal stredajšou prehrou 2:5 so Sibirom Novosibirsk.

Predpokladaná zostava Slovana:


Brust (Pogge) - Meszároš, F. Novák, Švarný, Plastino, Marek Ďaloga, Starosta, Kundrátek - Smoleňák, Taffe, Cheechoo - Chipchura, Lušňák, Jeglič - Musatov, T. Kopecký, Michal Hlinka - Šiška, Sádecký, Vopelka


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies