KHL: Slovan Bratislava uspel v Brne až po nájazdoch

NETKY.SK • 27 August 2014, 08:48 • 2 min
KHL: Slovan Bratislava uspel v Brne až po nájazdoch

BRNO - Hokejisti Slovana Bratislava zvíťazili v utorkovom prípravnom zápase v Brne nad domácou Kometou 3:2 po samostatných nájazdoch.

slovakia

left justify in out

Tím Kontinentálnej hokejovej ligy viedol nad českým extraligistom po presných zásahoch Libora Hudáčka a Žigu Jegliča už 2:0, no v 33. skorigoval domáci Ostřížek a na 2:2 vyrovnal v 59. min počas presilovky o dvoch korčuliarov Vincour. V nájazdoch rozhodol o triumfe Slovana český útočník Tomáš Netík.

Na Slovan Bratislava čaká v príprave na novú sezónu ešte jeden duely. Generálkou na súboj s Medveščakom Záhreb (4. septembra) bude zápas s ďalším účastníkom českej extraligy z Vítkovíc 28. augusta od 18.00 h v Slovnaft Arene. 

Výsledok - utorok: 
Kometa Brno (ČR) - Slovan Bratislava 2:3 po sam. nájazdoch (0:1, 1:1, 1:0 - 0:1) 
Góly: 33. Ostřížek (Ptáček, KÖNIG), 59. Vincour (Ton, Ptáček) - 18. L. Hudáček (Surový), 25. Jeglič, rozhodujúci sam. nájazd Netík 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies