KHL: SKA skončil rekordnú sériu, novú chce začať proti Slovanu

NETKY.SK • 4 Október 2014, 09:17 • 2 min
KHL: SKA skončil rekordnú sériu, novú chce začať proti Slovanu

MOSKVA - Hokejisti SKA Petrohrad až v 13. zápase v tejto sezóne KHL okúsili trpkosť prehry, čo je nový rekord nadnárodnej súťaže.

slovakia

left justify in out

Na svojom ľade ich v piatok zdolal Atlant Mytišči, a to 4:3. Hostia od Nevy síce predviedli za stavu 0:4 v záverečnej tretine pozoruhodnú stíhaciu jazdu, ale napokon už neodvrátili neúspech. V ruských súťažiach až do terajšej série SKA držal rekord v počte víťazstiev na začiatku súťaže Severstaľ Čerepovec, ktorý v bývalej superlige v sezóne 2004/2005 vyhral prvých osem zápasov v rade.

 

"Víťazná séria nezamestnávala naše mysle, vôbec sme na ňu nemysleli. Pripravovali sme sa na každý zápas. KHL je vyrovnaná súťaž, každé mužstvo môže zdolať akéhokoľvek súpera. Nikto nedokáže vyhrať všetkých šesťdesiat zápasov. Proti nám je navyše každý motivovaný. Ak však budeme hrať ako dnes, potom veľa zápasov nevyhráme," povedal podľa webu Championat.com kapitán SKA Iľja Kovaľčuk. 

 

Petrohrad sa najbližšie v KHL predstaví v pondelok 6. októbra, keď od 17.30 SELČ privíta doma Slovan Bratislava. V súboji so slovenským tímom by chcel začať novú sériu. "Neverím v mágiu čísel, takže trinástka nebola začarovaná. Jednoducho sme nehrali dobre. V ďalšom zápase budeme chcieť začať novú víťaznú sériu. Je príjemné, že sme utvorili rekord, ale je to iba začiatok sezóny. Čakajú nás oveľa náročnejšie zápasy," uviedol podľa R-Sport obranca Dmitrij Kalinin. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies