KHL: Od stredy v predaji sezónne vstupenky na Slovan Bratislava

NETKY.SK • 6 Máj 2014, 18:27 • 2 min
KHL: Od stredy v predaji sezónne vstupenky na Slovan Bratislava

BRATISLAVA - Vedenie slovenského účastníka Kontinentálnej hokejovej ligy (KHL) HC Slovan Bratislava od stredy 7. mája spustí predaj celosezónnych vstupeniek na ročník 2014/2015.

slovakia

left justify in out

Doterajší majitelia permanentiek si mohli uplatniť nárok na svoje miesto a šancu majú stále až do 20. mája. Po tomto termíne sa ich miesta z predchádzajúceho ročníka dostanú do voľného predaja. Permanentky budú v ponuke v troch cenových hladinách (480, 500 a 530 eur) v závislosti od vybraného miesta v hľadisku. Okrem domácich duelov v základnej časti KHL majú držitelia celosezónnych vstupeniek právo vstupu na všetky prípravné bratislavské súboje "belasých" či predkupné právo na "svoje miesto" na play-off o Gagarinov pohár. Permanentky bude možné zakúpiť v predajniach Ticketportalu a na vybraných pobočkách Slovenskej pošty.

 

Správu priniesol oficiálny web Slovana.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies