KHL: Obranca Nakládal opúšťa NHL, získal ho Lokomotiv Jaroslavľ

NETKY.SK • 22 November 2016, 18:32 • 2 min
KHL: Obranca Nakládal opúšťa NHL, získal ho Lokomotiv Jaroslavľ

JAROSLAVĽ - Český hokejový obranca Jakub Nakládal bude v kariére pokračovať v KHL. Po tom, čo s ním klub NHL Carolina Hurricanes ukončil spoluprácu, sa 28-ročný zadák upísal Lokomotivu Jaroslavľ. Informovala o tom stránka hokej.cz s odvolaním sa na hráčovho agenta Roberta Spálenku.

slovakia

left justify in out

Nakládal obliekal v ročníku 2015/2016 dres Calgary Flames, ale po sezóne sa stal neobmedzeným voľným hráčom. Napokon sa dohodol na zmluve s Carolinou, ale za prvé mužstvo "hurikánov" odohral iba tri zápasy. Po nich ho vedenie klubu poslalo na farmu v Charlotte (AHL), ale tam skúsený zadák odmietol nastúpiť. Klub ho umiestnil na listinu nechránených hráčov a napokon došlo k predčasnému ukončeniu zmluvy.

 

Kariéra bronzového medailistu z MS 2012 bude pokračovať v KHL, odkiaľ mal ponuky už počas leta. "Vtedy mala o neho veľký záujem Kazaň, riešili sme aj ďalšie možnosti. Jakubovi k zmluve s Lokomotivom pomohla aj jeho minulosť v KHL i výkony na Svetovom pohári," citovala stránka hokej.cz Nakládalovho agenta Roberta Spálenku.

 

Pardubický rodák už v Kontinentálnej lige pôsobil aj v kluboch Salavat Julajev Ufa, Spartak Moskva a v Leve Praha.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies